2008. június 12., csütörtök

Pettson és Findusz - rajzpályázat


Kedves Bogi!

A budapesti Diadal Úti Általános Iskola honlapján olvastam, hogy ebben az évben
Sven Nordqvist Pettsonról és szemfüles macskájáról, Finduszról szóló könyvei alapján rajzpályázatot hirdetnek általános iskolás diákok számára. A pályázati felhívás itt tekinthető meg. Ezt most én is felteszem a blogra.

Szeretettel üdvözöllek:

Melissa

A budapesti Diadal Úti Általános Iskola pályázata:

Kedves Érdeklődő!
Egy izgalmas játékra szeretnénk meghívni téged.Ha ismered már Pettson és Findusz történeteit, akkor biztosan szívesen látnád őket viszont élőben is.Az út hozzájuk egy rajzpályázaton keresztül vezet.Fogj krétát vagy ecsetet, s rajzolj arról, hogyan látnád vendégül, mit mutatnál meg svéd vendégednek faludban, városodban!Álmodd meg, mivel töltenétek el legszívesebben a szabadidőtöket!
Rajzos ötletedet küldd meg nekünk!
*
Pályázati előírásaink 11év alatti gyerekek számára:Bármilyen technikával készült 1 darab alkotást várunk tőletek, melyeket keretezés nélkül küldjetek be.A rajzok mérete 7és 11 évesek számára A\3 – as 3-6 éveseknek A\4 legyen!Az alkotás hátoldalán tűntessétek fel az alábbiakat:- A tanuló neve, kora, nemzetisége- Az iskola neve és címe- Az iskola telefon- faxszáma, e-mail címe- A felkészítő tanár nevét
*
Küldd meg fényképedet is honlapunknak, hogy rajzod mellé kitehessük azt is!cím:
raffay.gabor@gmail.com
*
A beküldési határidő: a mai naptól 2009. március 10.
Címünk: Diadal Úti Általános IskolaBudapest 1172 Diadal út 43-49.
*
A beküldött alkotások közül a legjobbakat egy független zsűri fogja kiválasztani, s valamennyi rajzot itt honlapunkon, s egy budapesti kiállítás keretében fogjuk bemutatni 2009. május végén.

Nincsenek megjegyzések: