2009. március 7., szombat

Március 12-én kezdődik az V. Gyermekirodalmi Fesztivál és Vásár


Kedves Bogi!

Ezt az információt most egy az egyben átmásolom ide a Csodaceruzából. Bizony, én is szívesen elmennék.

Üdvözlettel:

Melissa

Budapesten a Millenáris ad otthont újból a Gyermekirodalmi Fesztiválnak és Vásárnak, melyet a Gyermekkönyvszerzők és Illusztrátorok Egyesülete a Csodaceruza folyóirattal közösen szervez.
Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy van igény a gyermekekre koncentráló irodalmi, gyermekkönyves rendezvényekre, amely mellett jól megfér a felnőtteket érintő szakmai program is.
Az idei fesztivál számos újdonsággal jelentkezik a korábbi évekhez képest.A gyerekek megérkezéskor egy tájékoztató programfüzetet kapnak, melybe pontokat gyűjthetnek az esemény különböző helyszínein. A játékok végén a gyerekeket ajándékokkal jutalmazzuk. Találkozhatnak írókkal, és interjút készíthetnek velük, vagy lejegyezhetik, hogy milyen volt a találkozás.
Benedek Elek meséihez kapcsolódóan illusztrációkat tekinthetnek meg, melyet fiatal, hivatásos illusztrátorok műveiből állítunk ki. A művészek segítségével lehetőségük lesz az illusztrálást is kipróbálni.Nemzetközi mesekönyv-kiállítást láthatnak, amely bemutatja, hogy a világ különböző tájain milyen mesekönyveket olvasnak a gyerekek. Folytatás ...

1 megjegyzés:

Rika írta...

Kedves Melissa,
átadok Neked egy díjat. Kérlek, nézz be a blogomra érte. Üdv: Rika