2009. december 8., kedd

Megújult a Rabén & Sjögren Kiadó honlapja


Kedves Bogi!

Januárban három nagyon jó kis kiadó is beolvadt a nagy Rabén & Sjögrén Kiadóba (Astrid Lindgren itt dolgozott szerkesztöként, s ez a kiadó adja ki a könyveit). Ezek az Eriksson & Lindgren, a Tiden és a Gammafon. Most pedig megújult a kiadó honlapja is. Ugyanolyan puccos lett, villogó, változó fejléccel, ami a legújabb könyveket reklámozza, mint a Bonnier Carlsen Kiadó honlapja.
Ami itt új, az az, hogy külön oszlopban mutatja azokat a könyveket, amikröl a svéd blogok írnak. Ha a könyvre kattintasz, a leírás végén találsz egy listát, ami a blogbejegyzéshez linkel.
Egy másik oszlopban egy listát találsz, ahol különféle témákra osztva ajánlják a könyveiket. Például: Karácsonyi szünetre 12-15 éveseknek, Karácsonyi szünetre 9-12 éveseknek, Tippek hangosolvasásra, Pisi- és kakikönyvek, Autók! stb.
Egy harmadik oszlopban pedig videófilmek találhatók, amelyek a könyveiket vagy a könyvekre épülö amnimált dvd-filmeket reklámozzák.
Javaslom, hogy nézd meg a Bok+DVD - bästa av två världar (Könyv+DVD - két világ legjobbika) címüt, ahol egy apuka olvas fel egy könyvböl a kisfiának, aki azután megnézi a könyvben található filmet, ami egy autóról szól. Sajnos nincs direktlink, de remélem, megtalálod.

A honlapon aztán még sok-sok más információ is található, jót lehet csemegézni.

Üdvözlettel:

Melissa


Nincsenek megjegyzések: